donderdag 24 december 2015

Fijne Kerstdagen!

Lieve familie en vrienden!

Graag willen wij jullie allemaal een fijne kerst toewensen met elkaar, en heel veel geluk en goede gezondheid voor het nieuwe jaar.
We beseffen goed dat het niet voor iedereen een gezellige kerst is.
Lieve vrienden van ons verloren een aantal dagen geleden onverwacht hun vader, voor hun zullen deze dagen extra moeilijk zijn.
We hopen dat ze troost en steun mogen vinden in de mensen om hen heen, en dat de mooie herinneringen de overhand mogen hebben.

Ongelooflijk dat er weer een jaar voorbij is. Ieder jaar lijkt sneller te gaan dan het vorige...
We genieten elke dag van elkaar, van het mooie weer, van al het mooie dat ons gegeven wordt.

Familie is nu bij ons, en gaat ook straks komen, een extra zegening!
Heerlijk om daar naar uit te kijken, plannen voor te maken, op te verheugen!

Het was een fijne maand december.
Voor Fiene het hoogtepunt dat Sinterklaas ook weer de weg naar Mollymook heeft gevonden. Met een kleine vertraging, maar gelukkig was het Maandag 8 december echt zo ver. Sint heeft echt zijn best gedaan om direct uit Nederland, naar Australie te komen. Chapeau Sint!



Het leuke is dat Abram ook bij ons is. Hij heeft een baantje hier in de buurt gevonden, en spaart nu voor zijn reis naar Nieuw Zeeland.
Vandaag is het Eerste Kerstdag, en vanmorgen zijn we naar de kerk geweest. Nu even lekker kerstbrood bakken, en vanmiddag houden we een sjoelbak competitie! Een paar weken geleden was ik bij de kapper, en zag ik daar toch een advertentie dat je in Australie Nederlandse sjoelbakken kunt bestellen! Als verrassing had ik dat gedaan voor de kinderen. Jammer dat 'ie net werd bezorgd toen Harm uit school kwam ! Maar gelukkig had hij niets verteld.








Op 12 december hadden we de derde Mollymook Marathon. Van een evenement met zes deelnemers, zijn we via de 45 deelnemers van vorig jaar uitgegroeid naar 70 deelnemers dit jaar! Geweldig om te zien hoeveel mensen dit jaar betrokken waren. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Mollymook Marathon, als je facebook hebt...:-)
Het was een drukke tijd, maar we gaan nu rustig de tijd nemen om weer terug naar de basis te gaan. Genieten van de natuur, van elkaar.
Veel liefs voor jullie allemaal van de Schaapjes uit Mollymook.