dinsdag 7 april 2015

Maart en een stukje April

Inmiddels kunnen we jullie vertellen, dat de kogel door de kerk is.
We brachten een bod uit op een huis, wat we vanaf het balkon van het huis waar we nu wonen kunnen zien.
Het huis stond nog niet zo heel lang op de markt, en er waren meerdere kapers op de kust.
We brachten een bod uit, en toen bleef het een beetje stil...
Van een voorlopig contract heeft men hier niet gehoord, en zolang het officiele contract was ondertekend, door zowel ons als de verkopende partij, was nog niet bekend of het nu doorging of niet.
Maar gelukkig, een paar weken geleden hoorden we dat het allemaal rond was, en dat we op korte termijn de sleutel zouden krijgen.

Het is denk iets kleiner als het huis waar we nu in wonen, maar er zijn wel mogelijkheden om het uit te breiden.
Boven zijn drie slaapkamers, en beneden is een kamer met een eigen badkamer. We willen graag daar een klein keukentje bij maken, en een zithoek, zodat het een echt leuk hokje wordt.
De badkamer boven heeft de grootste prioriteit, en er moeten wat inbouwkasten komen. Voorlopig zijn we even bezig, hopelijk loopt het allemaal voorspoedig, en kunnen we in de komende winter genieten van de houtkachel!

Verder is het nu Paasvakantie. Het weer gaat een beetje alle kanten op. De ene dag erg heet, de volgende dag echt fris.
Jonathan was jarig, en is nu al 15 jaar....Wat een kerel is het geworden. Hij heeft nu twee baantjes, omdat met Oud en Nieuw zijn fiets was gestolen. Twee middagen werkt hij bij een kantoorboekhandel, en een middag en een ochtend bij de supermarkt in Ulladulla.
Harm heeft inmiddels zijn eerste termijn op High School achter de rug, en doet het prima. Hij kan goed meekomen, en heeft het erg naar zijn zin. Ook vindt hij het sporten nog steeds erg leuk, en verveelt zich gelukkig niet snel.
Fiene gaat ook prima. Zij vond en vindt altijd alles leuk, en dartelt heerlijk door het leven. Ze geniet van de kleinste dingetjes, en is altijd in een goede bui. Ze zit nu in Year 2 van het basisonderwijs, en kan goed lezen en rekenen. Schrijven moet ze nog een beetje bijschaven, maar als ze rustig de tijd neemt, gaat dat ook prima.

De kinderen mochten meelopen in de optocht van de Blessing of the Fleet. Fiene was een bijtje uit de Bee Movie, en Jonathan en Harm's thema was High School Musical.
Een erg leuke dag!

Voor degenen die graag ons nieuwe adres willen, stuur je even een mailtje?
Kun je ook foto's opzoeken op het internet van ons nieuwe stulpje :-)