donderdag 30 januari 2014

filmpje

www.youtube.com/watch?v=n0LzDufvLBc

even een linkje naar een korte video pas gemaakt met de kinderen.

zondag 19 januari 2014

Harm 12 Jaar

Hieperdepieperdepiep......

Harm is jarig vandaag. Na een druk en warm weekend op strand met allerlei races en vooral veel spelen met andere kinderen was hij vanmorgen vroeg wakker.
Al is hij 12, nog steeds kan hij enorm uitkijken naar kado's en natuurlijk alle lekkers die bij een feestje komen kijken.
Gelukkig voor Harm was iedereen er redelijk vroeg uit en voor 8 uur werd er uit volle borst gezongen voor hem, in Holland en in Mollymook. Via internet zong de Familie van Loon uit volle borst mee.
Later met lunch kwamen er als verassing heel wat mensen langs en had Marja een heerlijke chocolade taart gemaakt.

woensdag 1 januari 2014

Bezoek

Vandaag is het donderdag 2 januari.
Wij willen iedereen graag een heel gezond en gelukkig Nieuw Jaar toewensen!
In Mollymook gaat alles goed. De kinderen zijn vrij, en genieten van de zomervakantie.
De kerstboom is weer opgeborgen, en het nieuwe jaar is inmiddels twee dagen oud.

Afgelopen zaterdag kwamen Arie en Joanne aan in Sydney. De oudste broer van IJsbrand was drie jaar terug bij ons geweest, samen met zijn zoon Abram. Nu was Joanne de gelukkige om met haar vader mee te gaan :-)
Het is zo fijn om juist met deze dagen familie om je heen te hebben. Gezellig kletsen, spelletjes doen, met elkaar eten, naar het strand, tafeltennissen etc. Iedere dag genieten.
In november was IJsbrands zus bij ons, en volgende maand komt zijn jongste broer, Johan.
Ik zou zeggen: Broer en Zussen van mij: kom snel langs! :-)

Vanmiddag wordt er paardgereden, en zijn Fiene en ik samen thuis om te koken en een beetje in huis te rommelen. Vanavond gaan we allemaal naar de Bingo, dat zal voor enige hilariteit zorgen in de Bowling Club ben ik bang haha.
Morgen gaan we wandelen, en 's avonds een BBQ.
Zaterdag moet IJsbrand werken, maar gelukkig als lifeguard op strand. Kunnen wij hem af en toe even lastig vallen voor een pleister of wat koud water...

Maandag gaan we naar Huskisson, om hopelijk dolfijnen te spotten. Verder vooruit kijken proberen we nog niet te doen. Genieten bij de dag!