zaterdag 16 november 2013

Als 1 Schaap over de dam is..

Er is heel wat gebeurd laatste weken, en even weinig tijd gehad om te typen.
Behalve dat Marja naar Holland is geweest, en de jongens een multisport challenge hebben gedaan, hebben we hoog bezoek. Het laatste schaap is over de dam. Op de terugweg had Marja op KL afgesproken met onze (schoon) zus, en zijn ze samen naar Sydney gekomen.
Vanaf daar langzaam naar het zuiden gereden richting Mollymook. Na een paar uur rijden, picknicken en even appelstroop kopen bij de super 60km verderop, kwamen we net thuis voordat de kinderen uit school kwamen. Een warm onthaal en nieuwe avonturen volgde.
Een ontspannen tijd volgde. We hebben lekker gewandeld in de omgeving, gesnorkeld, lekker gegeten, mensen voorgesteld,hebben veel wild-life gezien en regelmatig in de oceaan geboard. De kinderen hebben lekker de tijd om Tante Jo uit Nederland beter te leren kennen en andersom hetzelfde. het is altijd heerlijk om te laten zien hoe we wonen en waarom we de keus gemaakt hebben om deze stap te maken. Heerlijk ook om te zien dat het altijd goed is om familie over de vloer te hebben. Voor het eerst sinds 25 jaar "wonen" we onder hetzelfde dak, en ondanks (of dankzij) deze lange tijd voelt het heel normaal om elkaar zoveel te zien.
Sterker nog, het zal weer erg wennen worden als Jolanda straks weer weg is,  het is zo makkelijk iemand in huis te hebben die precies weet waar de glazen, borden, tupperware staat en waar mijn auto sleutels, portemonnee en zonnebril ligt.
Jolanda, super dat je de grote oversteek gemaakt hebt, lekker nog genieten en als toetje naar Sydney van de week. Eerst nog even ontspannen in Mollymook, lekker op tijd naar bed s'avonds, lekker uitslapen in de ochtend, en vooral geen huishoudelijke taken doen. ;-)